Facebook

Facebook er den største platform når det kommer til sociale medier. Med sine 1.6 milliarder daglige aktive brugere, er det derfor en relevant platform at kommunikere til din målgruppe på. Facebook er særligt relevant for virksomheder der er indenfor B2C segmentet.

Hvordan kan Ads On hjælpe dig med Facebook markedsføring?

Det er virkelig nemt at skrive Facebook opslag, men det der med hvor ofte og hvornår på dagen du skal poste kan være noget af en videnskab! Den viden ligger vi inde med, og står klar til at hjælpe dig med at håndtere din Facebook side. Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

 • At sætte din virksomhedsprofil op på Facebook, hvis du ikke allerede har en.
 • Hvis du allerede har en virksomhedsprofil, vil vi gerne kigge den igennem og eventuelt komme med ideer til forbedringer.
 • Opslag på baggrund af en markedsføringsplan, der laves i samarbejde med jer og vores medierådgiver.
 • Løbende support, hvis du selv ønsker at lave opslag fremadrettet.

Det betyder, at uanset om du har en virksomhedsprofil på Facebook eller ej, kan vi hjælpe dig med at skabe opslag der kommunikerer godt til netop din målgruppe. Vi hjælper med alt fra opsætning og tilpasning af din Facebook-side til at udarbejde en strategi for budskabet med din kommunikation i samarbejde med dig, for at kunne lave dine opslag.

Synes du at det at få skrevet dine Facebook opslag, og husket at få dem lagt op, er lidt af en udfordring? Så giv os et ring, og sammen kan vi finde ud af hvordan vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed i hus med Facebook.

Vi har stor erfaring med marketing på sociale medier, og vi navigerer hjemmevant i de mange forskellige måder der skal kommunikeres på til en bred vifte af målgrupper. Vi fokuserer konkret på, hvilke muligheder din virksomhed har for markedsføring på Facebook og hvordan du får mest for dine penge med dit markedsføringsbudget.

Fordele ved at markedsføre din virksomhed på Facebook

Facebook er kommet for at blive. Spørgsmålet er, om du har set de mange muligheder, der ligger i at markedsføre sig på Facebook. Nøglen til Facebook ligger i de relevant opslag, som dine kunder skal kunne finde værdi i. Når dine kunder finder dine opslag relevante og værdifulde, vil de automatisk bruge mere tid på at interagere med dine opslag i form af likes, kommentarer og delinger. Alt dette er med til at fremme dine opsatte målsætninger i din markedsføringsstrategi, som vi også kan assistere dig med.

Når vi hjælper dig med at opsætte Facebook opslag, har vi blandt andet fokus på:

 • Konverteringer.
 • Mere salg.
 • Vedligeholde kontakten til dine nuværende følgere, men samtidigt at få skaffet dig nye.

For at kunne måle effekten af de opslag vi laver for dig, tracker vi alle opslag samt afrapporter og evaluere vi resultaterne med dig.

Er du stadig i tvivl om markedsføring på Facebook er noget for din virksomhed – så tjek disse fordele:

 • Du kan bruge en virksomhedsside på Facebook som et ”online hjem”, hvor din målgruppe kan lærer din virksomhed bedre at kende.
 • Det kan være nemmere for din målgruppe at kontakte jer igennem jeres Facebook-side.
 • Hvis din virksomhed er i B2C segmentet, er det rigtigt godt at have en aktiv Facebook-side da mange bruger deler indhold med alle deres venner og familie, hvilket giver dig mulighed for at få nye kunder og flere følgere.
 • Hvis du også har en profil på Instagram, er det superlet at krydskommunikere dine Facebook opslag til et Instagram opslag.

Hvis det at kommunikerer på Facebook lyder som noget for dig og din virksomhed, uanset om i allerede er i gang og søger hjælp til at komme i hus med specifikke målsætninger, eller du har brug for hjælp til at komme godt fra start, så sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Giv os et kald eller send os en mail, så vi kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed på Facebook.