Sociale Medier

Vi hjælper dig med markedsføring på de sociale medier

Fordele ved sociale medier

Hvis ikke din virksomhed markedsfører sig på de sociale, er trafikken i bund og grund begrænset til hjemmesiden. Man kan arbejde kontinuerligt med SEO, men din trafik vokser ikke organisk ud over Googles søgemaskine. Ved at markedsføre sig og have en aktiv tilstedeværelse på de sociale medier, har din hjemmeside muligheden for at tiltrække flere kunder organisk.

Nogle af fordelene ved at markedsføre sig på de sociale medier er:

  • Mulighed for gennem dialog at styrke dine kunderelationer, og herigennem tiltrække nye kunder.
  • Skabe mere trafik for din virksomheds hjemmeside.
  • Du skaber et talerør direkte til dine kunder.
  • Du lærer din målgruppe at kende, og kan derfor målrette dit indhold til dit webdesign.
  • En ensartet kommunikation på tværs af medieplatforme.

Læg en strategi for dine sociale medier

For kun få år siden blev der af mange stillet spørgsmålstegn, ved vigtigheden af sociale medier. I dag er det de færreste virksomheder der ikke tænker sociale medier ind i deres online strategi – nogle dog mere end andre.

Sociale medier har i mange år været den nye spiller på banen, men virksomheder forstår i højere grad vigtigheden heraf, og har et bedre indblik i danskernes sociale medie forbrug. Dagligt bruges f.eks. Facebook, af langt over halvdelen af den danske befolkning. I takt med at platformene lærer os bedre at kende, får de et bedre indblik i vores interesser og bliver dermed bedre til at målrette annoncer og indhold.

Målret dit indhold til din målgruppe

Når du som virksomhed skal annoncere på tværs af medier, har du derfor i dag mulighed for at målrette dit indhold til din målgruppe. Det kan man gøre helt ned til hvad de synes om specifikke mærker eller deres politiske overbevisning – her er det vigtigt at lægge en strategi for, hvem du forsøger at ramme og hvordan.

Men det kan stadig være svært at forstå hvordan en social mediestrategi, nøjagtigt ser ud og hvilke sociale medier man skal være aktiv på, hvordan og hvor meget. Hos Ads On hjælper vi din virksomhed med at udvikle en strategi, og håndterer endda i mange tilfælde vores kunders sociale medier.
Vi ved af erfaring at tilstedeværelsen på sociale medier, direkte kan aflede øget trafik for din hjemmeside og omtale i dit lokalsamfund – dermed skabes der vækst på bundlinjen.

Mange års erfaring med markedsføring på sociale medier

Vi har stor erfaring med social media marketing og navigerer hjemmevant i de mange forskellige muligheder for annoncering. Vi fokuserer konkret på, hvilke muligheder din virksomhed har for markedsføring på de forskellige medier – og hvordan du får mest for pengene med dit markedsføringsbudget.

Facebook annoncering 

Er der styr på Facebook annonceringen i din virksomhed? Markedsføring og annoncering på Facebook generelt, er et helt kapitel for sig. Ved at markedsføre din virksomhed på Facebook, rammer du den absolut største sociale medieplatform i verden. Facebook har nemlig dagligt knap 2 milliarder aktive brugere. Facebook er derudover et af de medier der kender danskerne bedst. Det betyder at du på platformen, får mulighed for at målrette dit indhold, efter et meget specifikt kundesegment.

LinkedIn annoncering

LinkedIn er en platform konstant i udvikling. Den digitale platform udruller løbende nye funktioner, som giver din virksomhed bedre annonceringsmuligheder, og kan derfor optimere din sociale mediestrategi, og nå målgruppen mere præcist gennem målrettet annoncering. Opererer din virksomhed i B2B segmentet, kan LinkedIn annonceringer være værd at kigge nærmere på.
Hos Ads On kan vi tilbyde hjælp til annonceringerne, hvis din virksomhed ønsker at udforske markedsføringsmulighederne på LinkedIn platformen.

Skal vi hjælpe dig med dine sociale medier?

Har du brug for hjælp til at komme i gang med markedsføring på de sociale medier? Måske er du slet ikke aktiv på de sociale medieplatforme på nuværende tidspunkt, men ønsker at udforske mulighederne? Eller måske har du allerede en profil på flere platforme, men du får ikke holdt så meget liv i dem, som du gerne ville. Lige meget hvad, så står vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os eller læse mere om os hvis du er interesseret i at finde ud af hvem vi er.
Vi glæder os til at høre fra dig!