Case: Smartdrive

Har været kunde hos os siden oktober 2018

Vores ansvarsområde

SEO, Google My Business og Facebook håndtering

Casen

Smartdrive tilbyder til dagligt smart leasing af biler til både private og erhverv med frihed og fleksibilitet. Medindehaveren Torben havde problemer med at lave indhold til sin hjemmeside og ingen tid til at opdatere på de sociale medier, og derfor arbejdede vi sammen for at finde ud af hvordan vi kunne øge kundernes tid på hjemmesiden og hans følgere på Facebook. Gennem tiden er Torbens virksomhed gået fra at starte ud med at lease 30 biler til 300 biler, og derfor er det meget vigtigt at både hans hjemmeside, SEO og sociale medier spiller, så kunderne finder ham derigennem.

I samarbejde med Torben udviklede vi en plan for hvordan vi kunne vækste Smartdrives virksomhed digitalt, så der kom flere henvendelser fra hans Facebook side, samtidig med at forlænge kundernes tid på hjemmesiden.

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi i fællesskab med Smartdrive vækstet deres følgere på Facebook, hvor vi har set en tredobling siden vi begyndte vores samarbejde. Samen med Torben kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse og optimering af indholdet på hans hjemmeside, SEO og hans Facebook side.

Kundens oplevelse

Jeg er glad for fleksibiliteten og kontakten hele vejen igennem.

"Vi synes rigtig godt om Ads On, da vi føler man ved et mindre bureau får en mere personlig samtale, hvor de er meget lyttende. Samtidig er de meget fleksible, som er en værdi vi deler og værdsætter."

Torben

Smartdrive

Eksempler på vores arbejde