Webshoprådgivning

Har du en webshop som efterlader dig med en masse spørgsmål, som du har svært ved selv at finde svarene på? Bare rolig, du er bestemt ikke alene om det. Der er mange faldgrupper og udfordringer omkring drift af en webshop, som kan tage pusten fra de fleste. Derfor er det oftest en god investering at få en samarbejdspartner på det område.

Har du stillet dig selv et eller flere af disse spørgsmål?

 • Hvordan kan min webshop bedst optimeres, så indholdet giver mest investeringsafkast på kort tid?
 • Hvordan skal jeg håndtere markedets pludselige efterspørgsel?
 • Hvordan kan bundlinjen optimeres?
 • Er dropshipping noget for mig?
 • Hvordan kommer jeg i gang med en helt ny webshop?

Har du stillet dig selv et eller flere af spørgsmålene foroven? Og er du stadig på bar bund med hvad svaret er, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Ads On er vi eksperter i rådgivning af webshops og e-handel. Vi har mange års erfaring med driften af webshops, håndtering af leverandør aftaler og indholdsanalyser, og derfor mener vi at vi har masser at byde ind med.

Eksisterende webshop, eller en helt ny? Vi hjælper dig uanset hvor i processen du er

Er du altid presset på tid? Eller har du svært ved at få overblikket over hvor du skal starte?

Uanset står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig igennem processen. Det kan være alt fra analyse af besøgende og indhold på shoppen, til dropshippings fordele og ulemper, til at agere som sparringspartner så du får det meste ud af din webshop.

Vi er klar til at hjælpe dig uanset om du allerede har en webshop, eller du går med tankerne om at starte en. Måske har du selv sat din webshop op via en hosted løsning, og nu gået lidt i stå i forhold til næste skridt. Måske går du bare med tankerne om at starte din egen webshop, men ved ikke hvor du skal starte eller slutte?

Vi kan hjælpe dig med både oprettelse og drift af din webshop.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe? Så giv os et ring på 60 56 36 90

Hvordan fungerer vores rådgivningsaftale?

Som din sparringspartner på din webshop, hjælper vi med alt du ønsker hjælp til. Vores webshoprådgivning er sat op som klippekort og det betyder at du kan skræddersy din aftale, så den er tilpasset dig. Du har mulighed for at købe et klippekort på blot én times varighed, eller et timeantal vi sammen finder frem til ud fra dine mål og ønsker for din forretning. En rådgivningsaftale hos os, kan f.eks. indeholde følgende:

 • Et indledende interview for at forstå din forretning og planer for webshoppen.
 • Analyse af den indgående trafik og de besøgende på din eksisterende webshop.
 • Brugeroplevelsesanalyse samt forslag til forbedringer
 • Sparringspartner over for eksterne leverandører
 • Inputs til hvordan webshoppen bliver mere salgsmindet
 • Konkrete forslag til markedsføringstiltag

At starte en ny webshop eller at vedligeholde en eksisterende, kan være en stor mundfuld for mange. Ønsker du rådgivning og sparring omkring din webshop, eller viden om hvordan vi kan hjælpe netop dig i mål med e-handel, så giv os et ring for en uforpligtende samtale.