Er du vores nye praktikant?

Kombiner din content-viden med det nyeste SEO-viden

Bliver du motiveret af at skabe kvalitetscontent og være med til at skabe målbare resultater? Og trives du med opgaver, hvor du har meget ansvar, i en organisation, hvor du har meget indflydelse? Så er det dig, vi mangler som vores Content Creator praktikant!

Velkommen til Ads On!

Vi er et mindre digitalt full-service bureau, som er beliggende i Skødstrup lige nord for Århus. Vores kundebase består af små og mellemstore virksomheder, som mangler hjælp til at få styr på deres virksomhed online, og som forsøger at navigere i en online verden, de ikke helt forstår eller ønsker at forstå.

Vores fornemmeste opgave er, at gøre online verdenen mere gennemskuelig for vores kunder og hjælpe dem med at skabe vækst gennem en effektiv digital tilstedeværelse.

Vores egen hjemmeside skal nu op i næste gear rent indholdsmæssigt – og det er her, du kommer ind i billedet!

Dine opgaver

Din primære opgave er som projektleder at opgradere indholdet på vores egen hjemmeside. Der er meget frie rammer, og vi forventer at du bruger din kreativitet og nysgerrighed.

Vi forventer ikke, at du på forhånd har et dybere kendskab til SEO – det lærer du nemlig hos os!

Det vigtigste er, at du synes, at stillingen lyder spændende, og at du er struktureret, drevet af at skabe, lære, teste og skabe resultater.

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder dette som noget for dig, eller vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sussi Lyhne på

Telefon 60 56 36 90 eller på
Mail sl@adson.dk 

Start: Januar 2021

Vi afholder løbende samtaler