Om os

Velkommen til Ads On. Vi er et mediehus der til dagligt arbejder med online markedsføring. Vi leverer løsninger indenfor digital rådgivning, SEO, Ads, håndtering af sociale medier og webdesign.
Vi har vores kunder i fokus, og sørger altid for at have dig og din virksomhed med fra start til slut.

Et par ord om os

Vejen til et godt samarbejde, går gennem tillid, god kommunikation og respekt for hinanden.

Vi er et vækstende mediehus beliggende i Skødstrup, lidt nord for Aarhus. Til dagligt hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst gennem effektiv digital tilstedeværelse. Herunder kan du læse lidt mere om os og hvordan vi arbejder.

Vi mener at vejen til et godt samarbejde, går gennem tillid, god kommunikation og respekt for hinanden.

Ud fra mere end 20 års erfaring med annoncering og arbejde med kunder i alle størrelser, ved vi at forståelse for den enkelte kundes forretningsområde er helt afgørende for at levere en professionel rådgivning, og efterfølgende sætte ind med effektiv markedsføring.

Hos Ads On har vi stor erfaring med rådgivning indenfor online markedsføring og digital tilstedeværelse. Det har vi fået gennem mange års erfaring, men også ved konstant at holde en finger på pulsen, for hvad der rører sig i en branche i konstant udvikling.

Eftersom vi opererer i en branche der udvikler sig som den gør, er det vigtigt at vi fortsat dygtiggøre os. Det gør vi f.eks. ved aktivt at deltage i debatten om udviklingen i branchen, og deltage til den årlige SEO-day.

Vi brænder hos Ads On for online markedsføring, og for at skabe vækst i din virksomhed ved hjælp af digital tilstedeværelse.

Ønsker du hjælp til annonceringerne, de sociale medier eller skal du have udviklet en ny hjemmeside der afspejler dig og din forretning?

Så er du altid velkommen til at ringe på 60 56 36 90 eller skrive til os på info@adson.dk for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores arbejde er ikke udført før vores kunder er tilfredse

om os værdier ads on

Vores mission

Ads On vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst gennem effektiv digital tilstedeværelse. 

Vores vision

Vi vil være det digitale full-service bureau som små og mellemstore virksomheder kommer til.
Det vil sige:
  • Eksisterende kunder anbefaler os
  • Samarbejdspartnere henviser til os
  • Brancheforeninger kommer til os for råd
  • Nye kunder kontakter os