Case: MK Haveservice

Har været kunde hos os siden juni 2018

Vores ansvarsområde

Hjemmeside, Facebook og LinkedIn håndtering

Casen

MK Haveservice tilbyder havearbejde, anlægsarbejde og belægning til både private og erhverv. Ægteparret Marie og Martin havde udfordringer med deres daværende webbureau og deres hjemmeside og Marie fik derfor sat en rådgivningsaftale på plads med Sussi. Derfor fandt vi i fællesskab ud af hvordan Ads On kunne hjælpe MK Haveservice med at udvikle en ny hjemmeside. Efterfølgende har vi også fået æren at håndtere deres sociale medier.

I samarbejde lagde vi derfor en plan for hvordan vi kunne vækste MK Haveservices virksomhed digital, så der kom flere henvendelser igennem deres sociale medier og mere trafik på deres hjemmeside. 

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi i fællesskab med MK Haveservice vækstet antal besøgende på deres hjemmeside samt på deres sociale medier. Sammen med MK Haveservice kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse og optimering af både deres hjemmeside og sociale medier, så vi kan forsætte den positive vækstkurve.

Kundens oplevelse

Ads On vægter det personlige, ligesom vi gør og det er tydeligt at de brænder for det de laver.

"Vi har været glade for den personlige kontakt og hudløse ærlighed der har været i kontakten. De siger tingene som det er, og der er intet mellem linjerne. Vi er rigtig glade, fordi de har gjort det rigtig godt. De har holdt hvad de lovede og mere til. Vi er så glade for Ads On at vi glædeligt anbefaler dem til vores egne kunder og bekendte."

Marie

MK Haveservice

Eksempler på vores arbejde