Case: Marine-EL

Har været kunde hos os siden juni 2019

Vores ansvarsområde

Tekstpakke til hjemmeside, Facebook og LinkedIn håndtering

Casen

Marine-EL tilbyder til dagligt arbejde med alle former for el ombord på skibe, i industrien og privat. Medindehaveren Johnni, var udfordret på tid til at tage sig af dialogen med deres daværende webbureau omkring produktion af deres hjemmeside. Han indgik derfor en rådgivningsaftale med Ads On, hvor Sussi overtog dialogen med webbureauet og fik styr på deres hjemmeside blandt andet tekstskrivning. Da deres hjemmeside var på plads, valgte de at lægge alt håndtering af deres sociale medier over til os.

I samarbejde lagde vi en plan for hvordan vi kunne vækste Marine-Els virksomhed digitalt, så der kom flere henvendelser gennem deres sociale medier.

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi i fællesskab med Marine-EL vækstet deres sociale medier og de henvendelser der kommer derfra. Sammen med Marine-EL kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse og optimering af både deres Facebook og LinkedIn kanaler, med henblik på forsat at skabe vækst.

Kundens oplevelse

Det personlige er meget vigtigt for os, og det har Ads On

"De har løst opgaven fuldstændig som vi har aftalt. Udover at holde deres aftaler, er de gode til at følge op på opgaverne, hvis vi for eksempel har glemt at give input til et nyt opslag på Facebook. Det er alfa omega for os. For os har det været meget vigtigt at finde et bureau der kan holde os op på opgaverne, og det er Ads On gode til. Det var også grunden til at vi fandt det meget naturligt for dem at håndtere vores sociale medier, da teksterne til hjemmesiden var færdig."

Johnni

Marine-EL

Eksempler på vores arbejde