Case: Kronjyllands Tagteknik

Har været kunde hos os siden maj 2017

Vores ansvarsområde

SEO, AdWords, Google My Business og hjemmeside

Casen

Kronjyllands Tagteknik tilbyder behandling af tag, fliser, facader samt maling af vinduer, døre og lofter. Steven, indehaveren af Kronjyllands Tagteknik, havde udfordringer med deres daværende webbureau og valgte derfor at få en rådgivningsaftale hos os, hvor Sussi hjalp med kontrakten der omhandlede SEO, Adwords, og dialogen med bureauet. Efter en længere periode hvor Steven oplevede hvordan vi arbejder, valgte han at lægge sine online aktiviteter over til os, så vi i dag håndterer hans hjemmeside, skaber vækst igennem SEO og Google AdWords samt optimerer hans Google My Business profil.

Resultater

Kronjyllands Tagteknik oplever markante forbedringer i deres organiske placeringer og øget antal besøgende til deres hjemmeside. Sammen med Kronjyllands Tagteknik kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse og optimering af deres SEO, hjemmeside og Google My Business så vi fremadrettet kan skabe yderligere vækst.

102%

Vækstet i organiske søgninger sammenlignet med sidste år

307%

Flere besøgende på hjemmesiden i Juli end sidste år

Kundens oplevelse

Man bliver rådet rigtig godt hos jer.

"Jeg er glad for den hudløse ærlighed de har omkring hvorfor de gør som de gør. De er nærværende mennesker, der er nede på jorden og lige til at komme i kontakt med. Jeg har kun stor ros til udførsel af opgaven, det er et dejligt stykke arbejde."

Steven

Kronjyllands Tagteknik

Eksempler på vores arbejde