Case: Knud Jørgensen EL

Har været kunde hos os siden marts 2018

Vores ansvarsområde

SEO, hjemmeside, Facebook og LinkedIn håndtering

Casen

Knud Jørgensen El tilbyder til dagligt el installation, varmepumper og hvidevareservice. Henrik som er ansvarlig for Knud Jørgensen Els marketing, havde svært ved at samle deres markedsføring da fire virksomheder skulle samles til én. Da Ads On allerede havde været i dialog med en af de virksomheder Knud Jørgensen havde opkøbt, satte Sussi og Henrik sig sammen for at lægge en plan for hvordan der skulle skabes en rød tråd i det nye Knud Jørgensen El.

I samarbejde lagde vi en plan for hvordan vi kunne vækste Knud Jørgensen El digitalt, så der kom flere henvendelser gennem deres sociale medier og deres hjemmeside.

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi i fællesskab med Knud Jørgensen El vækstet deres organiske trafik til deres hjemmeside. Sammen, kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse af deres hjemmeside og sociale medier og forsat SEO optimering, med fokus på yderligere content til hjemmesiden.

68%

Vækstet i 2020 sammenlignet med samme periode sidste år

65%

Udgør den organiske trafik, hvor den i samme periode sidste år var under 50%

Kundens oplevelse

Jeg er glad for den gode dialog.

"Ads On er et lille webbureau, hvor man får fat på dem man kender og de kan altid hjælpe. Så er jeg glad for den gode dialog, fx når der skal lave et nyt Facebook opslag for os - de siger altid hvis der er noget de synes ikke fungerer eller kan optimeres. Forløbet har været godt, og der har ikke været nogle udfordringer. De har været rigtig tålmodige til at hører alle vores meninger, og det har været godt."

Henrik

Knud Jørgensen EL

Eksempler på vores arbejde