Case: JYSK Pejsecenter

Har været kunde hos os siden juni 2018

Vores ansvarsområde

SEO, hjemmeside, AdWords og Google My Business

Casen

Indehaveren, Erik havde hans online markedsføring fordelt ud på tre forskellige bureauer, og havde mistet overblikket over de forskellige ydelser og ikke mindst effekten af dem. Derfor havde han et ønske om at få samlet disse aktiviteter et sted, og samtidig finde en samarbejdspartner han havde tillid til og hvor han kunne mærke resultaterne af indsatsen på salget i butikken.

Sammen med Sussi fik han lavet en oversigt over de igangværende kontrakter hos forskellige bureauer, indeholdende en gennemgang af udløbsfrister, exitomkostninger osv. Samtidig blev der udarbejdet en gennemgang og analyse af aktiviteter og resultater fra de igangværende ydelser.

Siden da har Eriks datter, Irene overtaget håndtering af deres online tilstedeværelse og forsætter samarbejdet med os. Ads On startede med at optimere deres Google My Business, og i den proces bliver de glade for den gode vedledning og får tillid til måden vi arbejder på.

Derfor valgte de at lægge store dele af deres online fokus over til os. I samarbejde med Irene er der lagt en plan for hvordan Ads On skal samle deres online markedsføring, skabe digital vækst til hjemmesiden, og derved vækst i antal besøgende i butikken.

Kundens oplevelse

Der er noget personligt over det, det er som om vi er venner.

"Der er plads til at snakke om de personlige ting også, det synes jeg er en god ting. Jeg synes det de har lavet indtil nu er rigtig godt, og vi har lige valgt at få vores hjemmeside flyttet hen til Ads On, og jeg glæder mig rigtig meget til at se de ting de kan lave med den. Når de har noget nyt, kan de komme på besøg og personligt følge op på opgaverne, det betyder meget for os"

Irene

JYSK Pejsecenter

Eksempler på vores arbejde