Case: Jomfrubakken

Har været kunde hos os siden april 2019

Vores ansvarsområde

Facebook håndtering

Casen

Jomfrubakken er et bed and breakfast og konferencecenter beliggende i Mariager ved skønne natur omgivelser. Siden Gitte var en lille pige, har hun altid drømt om at eje gården og det kunne hende og manden gøre til virkelighed flere år senere. Efter de har oplevet en af deres bygninger brænde ned, har de bygget ud og derved er efterspørgslen steget. Med den stigende efterspørgsel, havde de brug for hjælp til at håndtere deres sociale medier, specifikt Facebook.

Derfor lagde Gitte og Sussi en plan for hvordan Ads On kunne hjælpe med at lave en Facebook strategi der skulle vækste deres følgere på profilen og skabe større kendskab til mulighederne på Jomfrubakken.

Resultater

Igennem vores samarbejde har vi været med til at vækste deres Facebook side, som har ledt til en masse henvendelser og bookings. Sammen med Jomfrubakken kigger vi ind i en fremtid der forsat byder på vedligeholdelse og hjælp til spændende opslag og annoncering på Facebook.

Kundens oplevelse

Vi er meget tilfredse.

"De har altid "ja hatten" på og overholder altid vores aftaler. De er altid fleksible og super stabile når det kommer til planlægning af vores opslag - det synes jeg er dejligt. De er altid klar på at hjælpe, og hvis det skulle ske at de ikke ved noget om det område, så ved de hvem de skal spørger."

Gitte

Jomfrubakken

Eksempler på vores arbejde