Case: Murermester Steffen Fuhlendorf

Har været kunde hos os siden november 2018

Vores ansvarsområde

SEO, hjemmeside og Google My Business håndtering

Casen

Murermester Steffen Fuhlendorf tilbyder til dagligt tilbygninger, ombygninger, renovering, flisearbejde og støbning af betontrapper. Indehaveren Steffen havde fået nok af opringninger fra diverse webbureauer med uvedkommende og upersonlige konsulenter, der ville hjælpe ham med hans hjemmeside og valgte på baggrund af et møde med Sussi, at Ads On kunne rådgive ham omkring hvordan vi kunne være med til at vækste trafikken til hans hjemmeside igennem SEO.

Derfor lagde vi i samarbejde en plan for hvordan vi kunne øge Steffen Fuhlendorfs virksomhed digitalt, så der kom flere henvendelser via hans hjemmeside.

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi i fællesskab med Murermester Steffen Fuhlendorf vækstet de organiske søgninger til hans hjemmeside. Sammen med Steffen Fuhlendorf kigger vi ind i en fremtid der byder på vedligeholdelse og optimering af hans hjemmeside og SEO for at fastholde væksten.

49%

Flere organiske søgning end sidste år

307%

Flere besøgende på hjemmesiden i Juli end sidste år

Kundens oplevelse

Ads On er behagelig mennesker, der er til at have med at gøre. Der bliver virkelig taget hånd om en.

"Ind til videre synes jeg Ads On har løst opgaven perfekt for mig, der er ikke noget at sætte en finger på. Jeg er glad for at de er en mindre virksomhed, hvor de kan reagere på mine spørgsmål med det samme. Desuden virker de oprigtigt interesseret i mig som kunde, og jeg føler de lytter til mine ønsker."

Steffen

Murermester Steffen Fuhlendorf

Eksempler på vores arbejde