Case: FacadeRens

Har været kunde hos os siden oktober 2018

Vores ansvarsområde

SEO, Nyhedsbreve, Facebook og LinkedIn håndtering

Casen

FacadeRens tilbyder facade rens af alle overflader til både private og erhverv. Mikael som er ansvarlig for FacadeRens’ online tilstedeværelse, havde svært ved at få tid til håndtering af hans hjemmeside og markedsføring på tværs af medier, derfor lagde han i samarbejde med Kai en plan for hvordan Ads On kunne hjælpe ham med at håndtere markedsføringen af hans hjemmeside og sociale medier.

I samarbejde lagde vi en plan for hvordan vi kunne vækste FacadeRens virksomhed digitalt, så der kom flere henvendelser gennem hjemmesiden.

Resultater

Igennem vores gode samarbejde, har vi vækstet deres trafik og øget den tid deres kunder besøger hjemmesiden. Sammen med FacadeRens kigger vi ind i en fremtid der byder på optimering og vedligeholdelse af både deres SEO og deres SoMe platforme. Vi kommer til at levere content i høj kvalitet, da alt produceres i tæt samarbejde med virksomheden.

30%

Har vi vækstet trafikken i år sammenlignet med sidste år

12%

Flere sider bliver besøgt af kunderne pr. session

Kundens oplevelse

Jeg føler jeg er landet det rigtige sted og er meget glad.

"For mig er det meget vigtigt at aftalerne bliver overholdt, og det gør de hos Ads On. De er ærlige og positive, hvilket også er derfor jeg valgte at arbejde sammen med dem. Jeg føler at de har styr på det de kan og det er dejligt at man kan se effekten af deres arbejde."

Mikael

FacadeRens

Eksempler på vores arbejde