Grafisk design

Da vi i stigende grad opfatter verden visuelt, i billeder og film på mange forskellige platforme, er det vigtigt at have et godt visuelt udtryk, som kommunikerer stærkt og er fængende, så folk hverken scroller forbi dig eller vælger en andens flyer fremfor din på messestanden. Derfor er det oftest en rigtig god investering at få en samarbejdspartner på opgaven, så du forsat mærker engagement fra dine kunder.

Står du med en helt ny virksomhed eller hjemmeside, eller blot ønsker opdatering eller sparring på et allerede eksisterende visuelt udtryk, kan vi hjælpe dig. I vores udførelse, er det vigtigt at din virksomheds grundværdier afspejles i det visuelle udtryk vi skaber for dig. Derfor starter vores samarbejde altid med en indledende samtale, hvor vi lærer din virksomhed at kende.

Online kommunikation og offline tryksager

Hos Ads On har vi stor erfaring med udarbejdelse af grafiske opgave, både med offline tryksager og online kommunikation til hjemmesider og sociale medier. Vi udfører stort set alle grafiske opgaver, herunder logodesign, eller re-designs af eksisterende logo, flyers og bannere.

Derudover laver vi også typisk disse grafiske opgaver:

  • Visitkort
  • Bannere og plakater
  • Logodesign og visuel identitet
  • Flyers, løsblade og løbesedler
  • Foldere, hæfter og brochurer

 

Står du og mangler grafik til din hjemmeside, dine sociale medier eller en tryksag til print? Så kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Hvis du allerede har en visuel identitet, som f.eks. et logo, tager vi udgangspunkt i det ved andet grafisk materiale du skal have lavet, så sørger vi nemlig for at det er let og hurtigt for dine kunder at genkende dig. Har du ikke en visuel identitet, eller ønsker du et re-design, hjælper vi dig også med det.

Skal du have lavet offline tryksager, er det standard at vi trykker opgaverne i vores hus, men du har også mulighed for at anvende et selvvalgt trykkeri. I det tilfælde får du leveret en trykklar fil, som du efterfølgende selv sørger for at få trykt.

Grafiske opgaver til sociale medier og hjemmesider er typisk logodesign, hæfter og brochurer som for eksempel kan lægges på iPaper. Et logo skal kunne fungere på din hjemmeside, men skal samtidig også kunne fungere på alle de andre platforme din virksomhed anvender. Så er du nemlig genkendelig på tværs og medier, og det er meget vigtigt for at dine kunder hurtigt kan genkende dig. Vi hjælper dig igennem hele processen, uanset om du allerede gør brug af grafik på jeres sociale medier, eller du søger hjælp til at skabe den røde tråd på tværs af dine kanaler.

 

Hvad er en visuel identitet egentlig?

Vi har nævnt en ”visuel identitet” mange gange i forbindelse med grafisk design, og måske sidder du og tænker ”hvad er en visuel identitet egentligt? Og hvorfor er det vigtigt for mig?”. Helt kort, består en visuel identitet af flere elementer som har til formål at visualisere din virksomheds kommunikation til design. Det kan være dit logo, hvordan din hjemmeside ser ud og hvordan de grafiske udtryk ser ud på online og offline medier. Det er vigtigt for dig at have en visuel identitet, fordi det opretholder genkendeligheden overfor dine eksisterende, og nye kunder.

En visuel identitet tager udgangspunkt i din virksomheds mission, vision og værdier og oversætter det til grafik, billeder og tekst. Uanset om du skal rebrande din virksomhed, eller starter fra ny, hjælper vi dig med at finde din virksomheds visuelle identitet.

Vil du gerne have hjælp til opsætning af grafisk design, så giv os et ring og sammen finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig med dine grafiske opgaver.