Google Ads

I dag Googler vi ofte en butik inden vi besøger den fysisk, og det er derfor vigtigt at din hjemmeside eller produkt bliver vist så snart kunden viser interesse for det, og det er gjort nemmere med Google Ads. Med en annonce der bliver vist på det helt rigtige tidspunkt, kan du gøre brugerne til værdifulde kunder hos din virksomhed.

Hvorfor er online annoncering i form af Google Ads en god idé?

I dag Googler vi ofte en butik inden vi besøger den fysisk. Hvis ikke vi søger en bestemt butik, men derimod en ydelse eller et produkt, giver Google forslag til hvor produktet eller ydelsen kan købes – og det er her din virksomhed skal vises. Det handler nemlig om at blive vist så snart kunden viser interesse for dine produkter/ydelser, og dette er blevet gjort nemmere med Google Ads. Med en annonce, der bliver vist på det helt rigtige tidspunkt, kan du gøre brugerne til værdifulde kunder hos din virksomhed.

Fordele ved Google Ads:

  • Dine produkter og ydelser bliver set som det første når kunderne googler efter specifikke produkter eller ydelser.
  • Fordi dine produkter og ydelser er i toppen, er der større sandsynlighed for at folk klikker sig ind netop til din webshop eller hjemmeside.
  • Du betaler kun for dine annoncer, når bruger klikker på annoncen og besøger din hjemmeside/webshop.

Vil du gerne vide mere om hvilke fordele annoncering på Google kan have for din virksomhed, så giv os et ring for en uforpligtende samtale.

 

 

Hvordan kan Ads On hjælpe dig med at annoncere på Google?

Annoncering på Google kan for nogle være en omfattende opgave at udføre selv. Selvom Google kan hjælpe dig langt hen ad vejen med at opsætte annoncering, kan det være en rigtig god ide at få en sparringspartner på netop det her område, så du kan holde styr på alle dine kampagner. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med at komme i gang med Google Ads, så du kan få flere besøgende på din hjemmeside eller din webshop. Sammen undersøger vi hvilket behov for annoncering du har, så vi kan planlægge hvilke annoncetyper der er relevant for netop din virksomhed. Helt specifikt hjælper vi dig blandt andet med:

  • En søgeordsanalyse.
  • At identificere jeres fokusområde.
  • Gennemgang af eventuel nuværende Google Ads set up og justeringer efter behov.
  • Overvågning og optimering på annoncerne, så du har lave klikudgifter.
  • Månedlig justering af kampagnen, så besøg maksimeres i forhold til aftalt dagligt budget.

Desuden hjælper vi med at kigge på hvordan du kan forbedre dine annoncer og kan lave ændringer på annoncegruppeniveau ved f.eks. sæsonudsving eller hvis du får nye forretningsområder. Vi tilbyder dig også en månedlig afrapportering i form af en mail, hvis du ønsker at kunne følge med i dine målsætninger.

Hvad er Google Ads egentlig?

Sidst du googlede et produkt eller en ydelse, husker du så de annoncer som kom frem i toppen? Det kan være de to-fire første søgeresultater, eller hvis du f.eks. har søgt efter en jakke, kan produkterne vises som billede annoncer. Disse annoncer er betalte annoncer, som virksomhederne har betalt for at ligge først på. Det kan du også, hvis du ønsker større trafik til din hjemmeside eller webshop, da de øverste resultater er dem der får flest klik.

Når brugere, eller du som virksomhedsejer googler sig frem til diverse ting på nettet, kalder vi det du skriver i søgefeltet for søgeord. Søgeord er meget vigtige når du skal oprette annoncer, da søgeordene er dem, du vi kunne findes på. Derfor hjælper vi dig med at undersøge hvilke søgeord der er relevant for dine produkter og ydelser, så vi sikrer at du bliver vist i toppen på de søgeord vi vælger i fællesskab.

Google Ads vs SEO

Måske sidder du nu og tænker, at du lige har læst om SEO der gratis kan få din virksomhed til at blive vist i toppen af søgeresultaterne. Men her skal du kende til den væsentligste forskel på SEO og Google Ads. SEO tager typisk længere tid og mere arbejde, for at komme til at ligge i toppen. Og selvom du kommer til at ligge i toppen, vil de betalte annoncer altid ligge over de organiske søgeresultater, der skabes via SEO. Med Google Ads kan du derimod ligge nummer 1 fra den ene dag til den anden, da du har betalt for den plads. Når det kommer til online annoncering, kan det være lidt af en jungle at navigere rundt i, og hvis du er i tvivl om du skal satse på SEO eller Google Ads, kan vi vejlede dig til hvad der er bedst for netop din virksomhed og dine forretningsmål og budget.