Facebook Ads

Facebook er den største platforme når det kommer til sociale medier. Med mere end 2 milliarder aktive brugere, er det en relevant platform at annoncere på, hvis din målgruppe befinder sig her. Når først du er kommet i gang med Facebook annoncering, er det meget let at overføre dine annoncer til for eksempel Instagram eller Messenger, hvis din virksomhed også anvender disse platforme.

Hvordan kan Ads On hjælpe dig?

”Nå ja, annoncering på Facebook! Jamen det kender jeg godt! Det er bare det der boost, ik?”

NEJ, IKKE LÆNGERE!

Annonceringsmulighederne på Facebook har rykket sig så meget siden boost knappens indtog. Alligevel oplever vi dagligt at små og mellemstore danske virksomheder forsøger sig med at booste sig vej til øget rækkevidde for deres opslag.

Med den rette rådgivning er der dog mulighed for at nå markant længere med sit markedsføringsbudget. Med Facebook Business Manageren har man mulighed for at opnå en mere professionel segmentering, og derved ramme sin målgruppe meget mere præcist. Det betyder i sidste ende at du, med det samme budget, når længere og mere præcist ud til dine potentielle kunder.

Hos Ads On kan vi hjælpe dig uanset om du allerede har en virksomhedsprofil på Facebook eller ej. Vi kan hjælpe dig med at opsætte annoncer der passer til dine forretningsmål, og som samtidig afspejler virksomhedens DNA og kultur.

Vi er eksperter i at præcisere en målgruppe, og hjælpe med at ramme de mest relevante brugere på Facebook, således du bruger dit budget på at ramme de brugere der har udvist regulær interesse for dine produkter eller ydelser. Derved rammer du potentielle kunder med interesse eller behov for præcist det din virksomhed kan levere. 

  • I samarbejde med dig definerer vi målgruppen for dit budskab
  • I samarbejde med dig udarbejder vi en strategi for kommunikationsformen i dine annoncer
  • Vi sætter annoncen op grafisk og forfatter en passende tekst
  • Vi opsætter din Business Manager og annoncekonto
  • Vi overvåger annoncen og laver løbende effektmåling
  • Vi afrapporterer og evaluerer resultaterne med dig efter endt kampagne

DET ER EFFEKTIVT FOR DIN FORRETNING

Interesseret i at høre med om dine annonceringsmuligheder på Facebook?

 

 

Online annoncering på Facebook, Instagram og Messenger

Facebook er den absolut største platform hvad angår sociale medier. Der er rigtig mange der i dag anvender Facebook til flere formål end det sociale aspekt – herunder online annoncering. Ved Facebooks online annoncering kan man præsentere kunden for et nyt produkt eller service, som man ved har kundens interesse, baseret på den omfattende kendskab Facebook har til dets brugere.

Det kan være meget nemt at oprette en Facebook annonce, men at forsætte en kontinuerlig mængde af annoncer, der skal møde dine forretningsmål, kan være uoverskueligt. Hvis du gerne vil fange dine kunders opmærksom og nå dine målsætninger, kræver det en masse tid og arbejde, som vi er klar til at hjælpe dig med. Skulle du være i tvivl om hvad fordelene ved netop Facebook annoncering er, så læs med her:

  • Tilpasse annonceringen til dine forretningsmål f.eks. at få mere salg på webshoppen eller større genkendelighed.
  • Flere platforme end bare Facebook. Den samme annonce kan nemt sættes op på Instagram eller i Facebook Messenger, så du annoncerer på tværs af platforme.
  • Hvis din virksomhed er B2C kan det være fordelagtigt at annoncere via Facebook, da største delen af dine kunder muligvis bruger meget af deres tid på netop den platform.

Er du interesseret i at hører præcis hvilke fordele ved Facebook annoncering der kunne være attraktiv for netop din virksomhed, så tøv ikke med at give os et ring for en uforpligtende samtale eller send os en mail.